100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.3 75PK
Bouwjaar 09.1984 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.3

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.