100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.2 60PK
Bouwjaar 09.1984 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.2

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.