100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet 2.0 i Cat 115PK
Bouwjaar 01.1991 - 08.1993

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet 2.0 i Cat

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet 2.0 i Cat

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN ABS sensorenJAGUAR SpoorstangALFA ROMEO Remblokken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.