100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet 2.0 i 115PK
Bouwjaar 01.1987 - 12.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet 2.0 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet 2.0 i

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS ABS sensorenAUDI WiellagersTOYOTA Stuurkogels. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.