100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet 1.6 i 82PK
Bouwjaar 01.1987 - 12.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet 1.6 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet 1.6 i

Elke VAUXHALL ASTRA Mk II Cabriolet heeft een eigen VIN-nummer. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Wiellagers worden vaak per as vervangen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wiellagers op uw auto

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.