100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont 1.7 D 57PK
Bouwjaar 01.1989 - 12.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont 1.7 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont 1.7 D

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Wiellagers op uw auto

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN ABS sensorenSAAB HandremkabelsMERCEDES-BENZ Remblokken.