100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont 1.6 90PK
Bouwjaar 09.1985 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont 1.6

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Wiellagers op uw auto

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.