100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont 1.3 75PK
Bouwjaar 09.1985 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont 1.3 heeft een eigen VIN-nummer.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN RemklauwenDAIHATSU RemschijvenDAIMLER Wiellagers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.