100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Hatchback 1.6 S 90PK
Bouwjaar 09.1981 - 08.1986

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Hatchback 1.6 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Hatchback 1.6 S

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Hatchback

Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Pers wiellagers moeten geperst worden. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Wiellagers op uw auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.