100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Hatchback 1.3 S 75PK
Bouwjaar 09.1979 - 08.1984

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Hatchback 1.3 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Hatchback 1.3 S

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL ASTRA Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Wiellagers kopen VAUXHALL

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.