100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Hatchback 1.2 S 60PK
Bouwjaar 02.1982 - 08.1984

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Hatchback 1.2 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Hatchback 1.2 S

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL ASTRA Hatchback komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA WielnavenSAAB HandremkabelsLAMBORGHINI Remslangen.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. De magneet kant testen met een ijzerdeel. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Wiellagers op uw auto

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De wegligging is een stuk minder. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.