100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL AGILA Mk II 1.2 i 16V 94PK
Bouwjaar 01.2008 - 11.2014

Wiellagers VAUXHALL AGILA Mk II 1.2 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL AGILA Mk II 1.2 i 16V

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Wiellagers kopen VAUXHALL AGILA Mk II

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Wiellagers op uw auto

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wiellagers worden vaak per as vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.