100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL AGILA Mk II 1.2 i 16V 86PK
Bouwjaar 01.2008 - 11.2014

Wiellagers VAUXHALL AGILA Mk II 1.2 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP RemtrommelsCHRYSLER DraagarmenDAIHATSU ABS sensoren. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

Wiellagers kopen VAUXHALL AGILA Mk II 1.2 i 16V

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL AGILA Mk II. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Perslagers voor uw VAUXHALL

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.