100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL AGILA Mk II 1.0 i 68PK
Bouwjaar 08.2011 - 11.2014

Wiellagers VAUXHALL AGILA Mk II 1.0 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL AGILA Mk II 1.0 i

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU HandremkabelsHYUNDAI WielnavenGMC Remschoenen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

Wiellagers op uw auto

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Wiellagers kopen VAUXHALL AGILA Mk II

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL past. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een wiellager mag je niet horen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.