100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL AGILA Mk II 1.0 12V 65PK
Bouwjaar 01.2008 - 11.2014

Wiellagers VAUXHALL AGILA Mk II 1.0 12V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Wiellagers kopen VAUXHALL AGILA Mk II 1.0 12V

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL AGILA Mk II.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW RemblokkenVW VOLKSWAGEN FuseekogelsSUZUKI Stuurkogels.