100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL AGILA Mk I 1.2 16V 75PK
Bouwjaar 09.2000 - 03.2008

Wiellagers VAUXHALL AGILA Mk I 1.2 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL AGILA Mk I 1.2 16V

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Wiellagers kopen VAUXHALL AGILA Mk I

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemschoenenOPEL RemblokkenMINI Remtrommels. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Wiellagers op uw auto

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.