100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL AGILA Mk I 1.0 12V 60PK
Bouwjaar 02.2000 - 11.2006

Wiellagers VAUXHALL AGILA Mk I 1.0 12V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL AGILA Mk I 1.0 12V

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wiellagers kopen VAUXHALL AGILA Mk I

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.