100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL AGILA Mk I 1.0 12V 58PK
Bouwjaar 09.2000 - 08.2005

Wiellagers VAUXHALL AGILA Mk I 1.0 12V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL AGILA Mk I 1.0 12V

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Demonteren is geen lastige klus. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Wiellagers op uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Elke VAUXHALL AGILA Mk I heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.