100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ADAM 1.4 87PK
Bouwjaar 10.2012 - 02.2019

Wiellagers VAUXHALL ADAM 1.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ADAM 1.4

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemblokkenPORSCHE SpoorstangCITROEN Handremkabels.

Wiellagers op uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Perslagers voor uw VAUXHALL ADAM

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.