100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ADAM 1.0 116PK
Bouwjaar 07.2014 - 11.2018

Wiellagers VAUXHALL ADAM 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Perslagers voor uw VAUXHALL ADAM 1.0

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT FuseekogelsOLDSMOBILE RemslangenCADILLAC Stuurkogels.

Wiellagers kopen VAUXHALL ADAM

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.