100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS VERSO 1.5 106PK
Bouwjaar 03.2000 - 09.2005

Wiellagers TOYOTA YARIS VERSO 1.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA YARIS VERSO 1.5

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemklauwenMINI ABS sensorenSUBARU Fuseekogels. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Wiellagers kopen TOYOTA YARIS VERSO

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.

Wiellagers op uw auto

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.