100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS VERSO 1.4 D-4D 75PK
Bouwjaar 09.2000 - 09.2005

Wiellagers TOYOTA YARIS VERSO 1.4 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA YARIS VERSO 1.4 D-4D

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA YARIS VERSO past. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellagers op uw auto

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Perslagers voor uw TOYOTA

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.