100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.8 VVTi 133PK
Bouwjaar 01.2007 - 12.2011

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.8 VVTi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA YARIS 1.8 VVTi

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA YARIS komen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Wiellagers op uw auto

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO SpoorstangPLYMOUTH RemschijvenHONDA Remtrommels.

Wiellagers kopen TOYOTA

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.