100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.5 109PK
Bouwjaar 11.2005 - 12.2014

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA YARIS 1.5

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wiellagers kopen TOYOTA YARIS

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Wiellagers op uw auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.