100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.33 VVT-i 100PK
Bouwjaar 11.2008 - 12.2011

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.33 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Wiellagers kopen TOYOTA YARIS 1.33 VVT-i

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Perslagers voor uw TOYOTA YARIS

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.