100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.3 VVT-i 86PK
Bouwjaar 11.2005 - 12.2012

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.3 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA YARIS 1.3 VVT-i

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA YARIS past. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Wiellagers kopen TOYOTA

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ RemklauwenAUDI RemschoenenKIA Remtrommels.

Wiellagers op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.