100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.0 GPL 69PK
Bouwjaar 01.2006 - 12.2011

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.0 GPL

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA YARIS 1.0 GPL

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA YARIS komen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Perslagers voor uw TOYOTA

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Wiellagers op uw auto

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.