100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.4 D 90PK
Bouwjaar 09.2011 - tot heden

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.4 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA YARIS 1.4 D

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA YARIS.

Wiellagers op uw auto

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.

Wiellagers kopen TOYOTA

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.