100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.0 69PK
Bouwjaar 12.2010 - tot heden

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA YARIS 1.0

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Perslagers voor uw TOYOTA YARIS

Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Wiellagers op uw auto

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?