100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.5 105PK
Bouwjaar 01.2003 - 11.2005

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Perslagers voor uw TOYOTA YARIS 1.5

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers kopen TOYOTA YARIS

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.