100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.4 D-4D 75PK
Bouwjaar 10.2001 - 09.2005

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.4 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA YARIS 1.4 D-4D. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Perslagers voor uw TOYOTA YARIS

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Wiellagers kopen TOYOTA

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ATE, Bosch, ABS, Lucas, Brembo, Textar en Pagid