100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.0 65PK
Bouwjaar 03.2003 - 09.2005

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA YARIS 1.0

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Demonteren is geen lastige klus. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemslangenLOTUS RemschijvenHONDA Remschoenen.

Wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA YARIS past. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.