100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.0 68PK
Bouwjaar 04.1999 - 09.2005

Wiellagers TOYOTA YARIS 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA YARIS 1.0

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers op uw auto

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

Wiellagers kopen TOYOTA YARIS

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.