100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA VERSO S 1.4 D4-D 90PK
Bouwjaar 11.2010 - 10.2016

Wiellagers TOYOTA VERSO S 1.4 D4-D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Perslagers voor uw TOYOTA VERSO S 1.4 D4-D

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Pers wiellagers moeten geperst worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Wiellagers kopen TOYOTA VERSO S

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.