100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA VERSO 2.2 D-CAT 177PK
Bouwjaar 04.2009 - 08.2018

Wiellagers TOYOTA VERSO 2.2 D-CAT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA VERSO 2.2 D-CAT

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA VERSO past. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemblokkenSAAB ABS sensorenLAMBORGHINI Remklauwen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.