100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA VERSO 2.2 D-4D 150PK
Bouwjaar 04.2009 - 08.2018

Wiellagers TOYOTA VERSO 2.2 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA VERSO 2.2 D-4D

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemblokkenINFINITI StuurkogelsLEXUS Handremkabels. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA VERSO past.

Wiellagers op uw auto

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Wiellagers kopen TOYOTA

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.