100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA VERSO 2.0 D-4D 124PK
Bouwjaar 11.2012 - 08.2018

Wiellagers TOYOTA VERSO 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Wiellagers kopen TOYOTA VERSO 2.0 D-4D

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI SpoorstangMASERATI RemslangenVW VOLKSWAGEN Remschijven.

Perslagers voor uw TOYOTA VERSO

Een wiellager mag je niet horen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.