100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA VERSO 2.0 D-4D 126PK
Bouwjaar 04.2009 - 08.2018

Wiellagers TOYOTA VERSO 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Perslagers voor uw TOYOTA VERSO 2.0 D-4D

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Wiellagers kopen TOYOTA VERSO

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.