100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA VERSO 1.8 129PK
Bouwjaar 04.2009 - 08.2018

Wiellagers TOYOTA VERSO 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA VERSO 1.8

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Wiellagers op uw auto

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Perslagers voor uw TOYOTA VERSO

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.