100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA URBAN CRUISER 1.33 99PK
Bouwjaar 01.2009 - 03.2016

Wiellagers TOYOTA URBAN CRUISER 1.33

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA URBAN CRUISER 1.33

Demonteren is geen lastige klus. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Wiellagers op uw auto

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Wiellagers kopen TOYOTA URBAN CRUISER

Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.