100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA TERCEL 1.3 65PK
Bouwjaar 03.1979 - 01.1988

Wiellagers TOYOTA TERCEL 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA TERCEL 1.3

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemblokkenRENAULT SpoorstangMITSUBISHI Stabilisatorstangen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wiellagers kopen TOYOTA TERCEL

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe glijbussen.

Wiellagers op uw auto

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA.