100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA TERCEL 1.5 4WD 68PK
Bouwjaar 09.1982 - 01.1988

Wiellagers TOYOTA TERCEL 1.5 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA TERCEL 1.5 4WD

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Perslagers voor uw TOYOTA TERCEL

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT WielnavenSEAT RemschoenenROVER Draagarmen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.