100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA STARLET Stationwagen 1.2 56PK
Bouwjaar 02.1978 - 09.1982

Wiellagers TOYOTA STARLET Stationwagen 1.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA STARLET Stationwagen 1.2

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA STARLET Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers op uw auto

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP RemschoenenDODGE WiellagersFERRARI Wielnaven. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Wiellagers kopen TOYOTA

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.