100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA STARLET 1.3 75PK
Bouwjaar 01.1996 - 07.1999

Wiellagers TOYOTA STARLET 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA STARLET 1.3

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Elke TOYOTA STARLET heeft een eigen VIN-nummer. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers kopen TOYOTA

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De wegligging is een stuk minder. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT RemblokkenLAMBORGHINI StabilisatorstangenCHRYSLER Remschijven. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?