100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA STARLET 1.5 D 54PK
Bouwjaar 12.1989 - 03.1996

Wiellagers TOYOTA STARLET 1.5 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA STARLET 1.5 D

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA STARLET komen.

Wiellagers op uw auto

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.