100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA STARLET 1.0 54PK
Bouwjaar 12.1989 - 12.1992

Wiellagers TOYOTA STARLET 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA STARLET 1.0

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Perslagers voor uw TOYOTA STARLET

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Wiellagers op uw auto

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA.