100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA STARLET 1.3 75PK
Bouwjaar 10.1984 - 12.1989

Wiellagers TOYOTA STARLET 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De wegligging is een stuk minder. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Elke TOYOTA STARLET 1.3 heeft een eigen VIN-nummer. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wiellagers kopen TOYOTA STARLET

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemklauwenDAIMLER StuurkogelsSUZUKI Remslangen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en ABS Een wiellager mag je niet horen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.