100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA STARLET 1.2 S 53PK
Bouwjaar 10.1978 - 08.1982

Wiellagers TOYOTA STARLET 1.2 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA STARLET 1.2 S

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Wiellagers op uw auto

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.

Perslagers voor uw TOYOTA STARLET

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.