100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 V 2.0 VVTi 173PK
Bouwjaar 12.2018 - tot heden

Wiellagers TOYOTA RAV 4 V (_A5_, _H5_) 2.0 VVTi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA RAV 4 V (_A5_, _H5_) 2.0 VVTi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Conische wiellagers in remtrommels

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 V (_A5_, _H5_)

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een wiellager mag je niet horen.