100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 IV 2.5 Hybrid 4WD 197PK
Bouwjaar 11.2015 - 11.2018

Wiellagers TOYOTA RAV 4 IV 2.5 Hybrid 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 IV 2.5 Hybrid 4WD

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemblokkenFORD StabilisatorstangenISUZU Remslangen. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Demonteren is geen lastige klus.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Wiellagers kopen TOYOTA RAV 4 IV

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.